90 år med gang i hjulene

CR-Mobility er en del af familievirksomheden C. Reinhardt. Passionen for køretøjer går tre generationer tilbage og er drivkraften bag C. Reinhardts succes som Danmarks førende leverandør på området.

Virksomheden blev grundlagt i 1923 af Carl Reinhardt og drives nu videre af tredje generation ved Jesper Reinhardt. Siden 1971 har C. Reinhardt haft agenturet på Suzuki-motorcykler i Danmark og har gennem årene yderligere forstærket markedspositionen med både scootere, cykler og ældrevenlige el-scootere.

Siden 2009 har C. Reinhardt stået for den danske import af de ældrevenlige el-køretøjer fra EasyGO.

Gang i livet for gangbesværede

Med EasyGO har målet været at tilbyde et kvalitetsprodukt indenfor e-scootere og sikre gang i livet hos personer med gangbesvær. Det mål har vi nået, takket være høj produktkvalitet, et stort udvalg af moderene el-scootere og, ikke mindst, et landsdækkende forhandlernet.

En af Danmarks mest populære el-scootere

EasyGo el-scooteren er i dag en af landets mest solgte el-scootere. Netop fordi, vi anstrenger os for at give dig noget for pengene i form af holdbarhed og tryghed under kørslen. C. Reinhardt er medlem af DRG (Dansk Rehab Gruppe).

EasyGO - luksus og komfort

EasyGO er en el-scooter i særklasse, udviklet specielt til danske vejrforhold. Den er skabt til at modstå det hårde danske klima, og det betyder, at den kan tåle at stå udenfor i rusk og regn. Designet er elegant og komforten er helt i top, så du er sikret maksimal køreglæde.

Garanti for tryghed

C. Reinhardt er din garanti for kvalitet hele vejen rundt og din garanti for salg, service og rådgivning tæt på dig. Det har stor værdi for dig, der sætter pris på tryghed, både før og efter købet.

Vi har mere end 100 forhandlere over hele Danmark. Find din lokale forhandler her eller ring på tlf. 4483 0910 for at få anvist nærmeste forhandler.

Du kan se nærmere på vores sortiment af el-scootere her og læse mere om C. Reinhardt og se hele vores univers af køretøjer her.