FAQ

Hvilken scooter skal man vælge? Hvor stærkt kan de køre? Hvad kræves der af vedligeholdelse? Hvad med forsikring og vejhjælp? Her kan du få svar på en masse praktiske spørgsmål.

Valg af el-scooter

En el-scooter skal kunne opfylde dine krav om fri bevægelighed, den skal være robust, og den skal frem for alt have en høj driftsikkerhed.
En el-scooter er en udvidelse af din personlige rækkevidde. Når bentøjet begynder at svigte kan det i nogen tilfælde være svært at klare selv de mest almindelige indkøb. Det kan være en udfordring at tage med barnebarnet til sport eller besøge familien til en kop kaffe. Her er en el-scooter fra C. Reinhardt er en uvurdelig hjælp.

EasyGO – luksus og komfortDame Paa Scooter Copy

EasyGO er en el-scooter, der er i en klasse for sig, og udviklet til danske forhold. Den er skabt til at modstå det hårde danske klima. Det betyder, at den kan tåle at stå udenfor i rusk og regn. Designet er elegant og komforten er helt i top, så du sikres maksimal køreglæde.

EasyGO el-scooteren findes i flere varianter, lige fra en indendørs model, der kan skilles ad og tages med på rejser, til flere udendørs terrængående modeller.

Alle vores køretøjer er naturligvis udstyret med bakgear og kan tilpasses og udvides med masser af udstyr - nøjagtigt efter dine ønsker og behov.

Du kan se de forskellige modeller, tekniske specifikationer og priser her

Inden du træffer det endelige valg, skal du selvfølgelig se og prøve din kommende el-scooter hos din lokale forhandler, som også kan fortælle dig meget mere om EasyGo.
Find din lokale forhandler her eller få oplyst nærmeste forhandler på tlf. 4483 0910.

Trafikregler

En el-scooter sidestilles med en cykel i trafikken. Derfor er der ingen krav om kørekort. Kører du under 6 km/t sidestilles el-scooteren med en fodgænger.

0-6 km/t: El-scooter = fodgænger
Kører du under 6 km/t. på din el-scooter, kategoriseres du som en fodgænger, hvilket betyder at du skal køre på fortovet. Du må også færdes på gågader og i indkøbscentre.

6-15 km/t: El-scooter = cykel
Kører du mellem 6 og 15 km/t betragtes du som cyklist. Derfor skal du så vidt muligt køre i vejkanten eller på cykelstien. En el-scooter må maksimalt køre 15 km/t. I lygtetændingstiden skal du anvende lys. Hverken hjelm eller sikkerhedssele er påbudt.

Vedligeholdelse

El-scooterne fra C. Reinhardt kræver kun lidt vedligeholdelse. El-scooteren rengøres med en fugtig klud (aldrig rindende vand).

Et korrekt dæktryk optimerer både rækkevidden, kørekomforten og batteriets ydeevne. Det er derfor meget vigtigt, at du tjekker dæktrykket jævnligt. Det er endvidere vigtigt, at du følger forhandlerens anvisninger mht. batteriopladning samt serviceeftersyn.

Bemærk: Rækkevidden og kørelængden er baseret på en udetemperatur på 20°C, en 75 kg tung fører, nye fuldt opladede batterier samt en konstant hastighed på 6 km/t. 

Forsikring

En el-scooter betragtes af de fleste forsikringsselskaber som en cykel. Det betyder, at den hører med under indboforsikringen. Som hovedregel er det derfor ikke nødvendigt at tegne en særskilt forsikring.

Vi anbefaler dog, at du kontakter dit forsikringsselskab og får dette bekræftet.

Salg, service og rådgivning lokalt

Tryghed Logo

 

Mere end 100 forhandlere over hele landet er klar til at hjælpe, hvis du hr brug for rådgivning, service eller ekstraudstyr til din el-scooter. Hjælpen er lige om hjørnet uanset hvor i landet, du befinder dig.